top of page

STYRET

JGS_7623_edited.jpg
Jone Damås

Leder

Mail: leder@indoks.no

JGS_7653-2_edited.jpg
Malvin Varpe

Økonomiansvarlig

JGS_7677_edited.jpg
Birk Swensen

Arrangementsansvarlig

JGS_7725_edited.png
Kristian Birkeland

Nestleder

JGS_7460_edited.jpg
Lisa Aadnøy

Markedsføringsansvarlig

JGS_7433-2_edited.jpg
Mathias Eikeseth

Karrieredagsansvarlig

JGS_7340-2_edited.jpg
Simon Håkonsen

Bedriftskontakt

Om oss

INDØKS samler studentene faglig og sosialt. Vi arrangerer bedriftspresentasjoner, foredrag, turer og fester for våre medlemmer.

Indøkere har ingeniørbakgrunn fra universiteter og høyskoler rundt om i hele Norge innenfor petroleum, data, maskin, marinteknikk, elektro, bygg, kjemi, etc.

Studentene ved linjen Industriell økonomi er karrierebevisste og ønsker et tett samarbeid med næringslivet gjennom bedriftspresentasjoner, hovedoppgaver, utplasseringer, sommer- og deltidsjobber.

Vårt organisasjonsnummer er 991 655 395.

Lokasjon

Du finner oss på Universitetet i Stavanger, campus Ullandhaug. Rett ved inngang vest på Kjølv Egelands Hus. 

Adresse:

Kristine Bonnevies vei 25

4021 Stavanger

Post kan sendes til følgende adresse:

INDØKS
Universitetet i Stavanger
4036 Stavanger

Samfunnsansvar

Etisk standpunkt

INDØKS skal ikke inngå samarbeid eller profilere selskaper hvis etiske retningslinjer ikke samsvarer med INDØKS sine verdier. Dette innebærer at selskapene er utelukket fra rollen som offisiell samarbeidspartner for INDØKS, samt deltagelse på bedriftspresentasjoner og Karrieredagen.

For å definere hvilke bedrifter som ekskluderes, skal styret forholde seg til «Retningslinjer for observasjon og utelukkelse av selskaper fra Statens pensjonsfond utlands investeringsunivers». jmf. § 8: Liste over utelukkede selskaper. Denne listen finnes i oppdatert utgave her: lenke.

Veldedighet

Styret har anledning til å dele ut av årets regnskapsførte overskudd til en veldedig organisasjon. Det er styret sitt ansvar at egenkapitalen er på et betryggende nivå før utdeling finner sted.

Alle medlemmer av INDØKS kan foreslå hvilken organisasjon som skal få midler utdelt. Styret skal så avgjøre hvilke to forslag som skal presenteres på generalforsamling i februar. Der skal organisasjon som skal motta utdelingen avgjøres ved valg blant foreningens medlemmer.

bottom of page