top of page

FOR BEDRIFTER

INDØKS er en linjeforening for masterstudenter i Industriell Økonomi ved UiS, og er et organ som samler studentene både faglig og sosialt. Vi arrangerer bl.a. bedriftspresentasjoner, foredrag, turer og andre sosiale arrangementer for våre medlemmer. De siste årene har vi blitt kjent som et av de viktigste leddene i å fremme kontakt mellom studentene ved UiS og næringslivet blant annet via Karrieredagen.

Vi er om lag 110 studenter fordelt på to årskull, med ingeniørutdannelse eller lignende fra høyskoler  og universiteter i Norge. Vi har bakgrunn innenfor petroleum, data, maskin, marinteknikk, elektro, bygg, teknisk økonomi, osv. Studiet tilbyr to spesialiseringsretninger: kontraktsadministrasjon og prosjektledelse. I tillegg har vi ingeniørfaglig fordypning i samsvar med tidligere ingeniørutdanning, risikostyring eller drift og vedlikehold. I tillegg har studentene økonomi- og statistikkfag.

Ønsker din bedrift å holde bedriftspresentasjon eller dele stillingsannonser, ta kontakt med vår bedriftskontakt for nærmere informasjon. Kontaktinformasjon finner du under "Styret". 

 

Vårt organisasjonsnummer er 991 655 395.

Bedriftspresentasjon

Å presentere seg og sin bedrift ved Universitetet i Stavanger (UiS) er en unik mulighet til å sikre seg noen av landets beste studenter og gjøre bedriften kjent blant mennesker som skal styre fremtidens næringsliv. Vi i INDØKS har god erfaring med slike arrangementer og har fått gode tilbakemeldinger fra bedrifter som tidligere har benyttet seg av vår hjelp.

Vi markedsfører bedriftspresentasjonen for de studentene som er aktuelle for din bedrift, booker passende lokaler, bestiller ønsket mat  og ordner andre praktiske ting etter bedriftens behov.

For forespørsel angående bedriftspresentasjon ta kontakt med vår Bedriftskontakt:

Lucas Wahl Larsen

bedriftskontakt@indoks.no

Samarbeidspartnere

Vi er stolte samarbeidspartnere med Lyse og Vår Energi.

Vil du være samarbeidspartner med INDØKS, ta kontakt med Bedriftskontakt:

Lucas Wahl Larsen

bedriftskontakt@indoks.no

bottom of page