top of page

KARRIEREDAGEN

For 18. gang arrangerer INDØKS den største Karrieredagen ved Universitetet i Stavanger. Datoen er satt til tirsdag 17. september 2024. Karrieredagen åpner dørene kl. 10:00 og varer til 15:00. Bedrifter innenfor teknologi, økonomi og ledelse vil møte ambisiøse studenter ved UiS. Dagen blir åpnet med et foredrag om samfunnsaktuelle tema for å sette rammen for dagen og motivere deltakerne. Tidligere har navn som Eirik Norman Hansen, Ståle Kyllingstad, Bente Nyland og Helge Lund holdt foredrag under åpningsseremonien. 

Vi vil stå på stand og dele ut kataloger i Kjølv Egelands hus og Arne Rettedals hus i ukene før Karrieredagen. Disse katalogene inneholder informasjon om blant annet bedriftene som deltar og hvilke studenter de ser etter. Bruk katalogen til å gjøre research på forhånd. Kom forberedt, ta gjerne med deg din CV. Snakk og bli kjent med de ulike bedriftene, og forhåpentligvis vil du kunne treffe på din kommende arbeidsgiver denne dagen!

Følg med på våre Facebooksider hvor mer informasjon blir lagt ut fortløpende. Det kommer også arrangement med program. Vi ønsker alle studenter lykke til og håper at dere får god nytte av denne dagen.

Standområdet

Standområdet vil bli i og området rundt Tjodhallen i Kjølv Egelands hus på Universitetet i Stavanger.

I standområdet vil alle deltagende bedrifter ha en egen stand hvor dere kan presentere bedriften og karrieremuligheter, ha konkurranser og gi ut annen relevant informasjon. Dette er en god mulighet for både bedrifter og studenter til å bli kjent med hverandre.

Karrieremaraton

På Karrieremaratonet får bedrifter et par minutter til å holde en speedpresentasjon, hvor ​de får presentere seg selv og sine karrieremuligheter. Karrieremaratonet er intensivt og inneholder mye verdifull informasjon. Her presenterer de blant annet hva de driver med, hva de leter etter, mulighet for internship/trainee program og hvor/hvordan å søke hos de. Dette er en ekstraordinær mulighet for å få et godt overblikk over mange interessante bedrifter på kort tid.

For bedrifter er dette en god mulighet til å nå ut til et stort antall studenter på en gang. Ved å promotere seg selv og sine karrieremuligheter er dette en gyllen mulighet til å gjøre seg attraktive blant studentene.

På slutten av karrieremaratonet gjennomføres en konkurranse basert på informasjon bedriftene har presentert, hvor vinneren av denne konkurransen får en premie.

910A7119.jpg

Karrierekvelden

Karrierekvelden holdes på kvelden, samme dag som Karrieredagen. Her blir det servert mat og drikke, holdt foredrag, underholdning og er en arena hvor bedriftsrepresentanter og studenter kan møtes for å snakke i en mer uformell setting. Bedrifter får billetter til Karrierekvelden som de, under Karrieredagen, gir ut til studenter som de synes er av interesse. Dette er for å bli enda bedre kjent med hverandre i en hyggelig atmosfære. 

Denne kvelden er et møtepunkt for engasjerte studenter og bedrifter, og er en perfekt måte å avslutte en vellykket Karrieredag på! 

Registrering

Kontaktinformasjon

Haris Karuna

Karrieredagsansvarlig

+47 971 68 925

kd@indoks.no

Participants 2022

bottom of page