top of page
JGS_7888.jpg

Linjeforeningen for Industriell Økonomi

INDØK UiS

INDØKS er linjeforeningen for masterstudenter i Industriell Økonomi ved Universitetet i Stavanger. Vi arbeider aktivt for våre studenters faglige utbytte, samarbeid og kommunikasjon med næringslivet og studiemiljø. Dette gjør vi gjennom å arrangere bedriftspresentasjoner, kurs, turer og andre sosiale arrangementer for våre medlemmer jevnt gjennom hele året. Sammen med linjeforeningen for masterstudiet i økonomi stiller vi også med et fotballag i studentligaen.

 

Bedriftspresentasjoner gjennomføres i samarbeid med et bredt spekter av relevante bedrifter, og med våre samarbeidspartnere DNB, Sopra Steria og Lyse. INDØKS arrangerer også universitetets største karrieredagsarrangementet hvor over 40 bedrifter kommer til UiS for å treffe smarte og nysgjerrige studenter. Her deltar bedrifter innenfor ulike industrier og bransjer med en overvekt av teknologi, økonomi og ledelse. Arrangementet er en perfekt mulighet for studenter å gjøre seg kjent med mulighetene hos fremtidige arbeidsgivere, utlyste stillinger og frister.

 

Indøkere har ingeniørbakgrunn fra universiteter og høyskoler rundt om i hele Norge innenfor petroleum, data, maskin, marinteknikk, elektro, bygg, kjemi, etc. Studentene er karrierebevisste og ønsker et tett samarbeid med næringslivet gjennom bedriftspresentasjoner, hovedoppgaver, utplasseringer, sommer- og deltidsjobber.

17 mai.jpg
kd.jpg
fotball lag.jpg
lyse logo.png
VårEnergi logo center 2000px.jpg
bottom of page