STYRET

Torkjell Flatland

Leder

​Mail: leder@indoks.no

Tlf: +47 970 97 393

Mari Frafjord Gundersen

Karrieredagsansvarlig

Mail: kd@indoks.no

Tlf: +47 924 33 358

Mikal Thorsheim Selmer

Markedsføringsansvarlig

Mail: pr@indoks.no

Tlf: +47 984 39 872

Elise Kristoffersen

Bedriftskontakt

​Mail: bedriftskontakt@indoks.no

Tlf: +47 911 14 458

Please reload

Linn Svendsen

Nestleder

Mail: nestleder@indoks.no

Tlf: +47 992 98 728

Kenneth Le

Arrangementsansvarlig

Mail: sosialt@indoks.no

Tlf: +47 451 95 205

Ola Kvarberg

Økonomiansvarlig

Mail: okonomi@indoks.no

Tlf: +47 469 45 222

Please reload

Om oss

INDØKS samler studentene faglig og sosialt. Vi arrangerer bedriftspresentasjoner, foredrag, turer og fester for våre medlemmer.

Indøkere har ingeniørbakgrunn fra universiteter og høyskoler rundt om i hele Norge innenfor petroleum, data, maskin, marinteknikk, elektro, bygg, kjemi, etc.

Studentene ved linjen Industriell økonomi er karrierebevisste og ønsker et tett samarbeid med næringslivet gjennom bedriftspresentasjoner, hovedoppgaver, utplasseringer, sommer- og deltidsjobber.

Vårt organisasjonsnummer er 991 655 395.

Lokasjon

Du finner oss på Universitetet i Stavanger, campus Ullandhaug. Rett ved inngang vest på Kjølv Egelands Hus. 

Adresse:

Kristine Bonnevies vei 25

4021 Stavanger

Post kan sendes til følgende adresse:

INDØKS
Universitetet i Stavanger
4036 Stavanger

Samfunnsansvar

Etisk standpunkt

INDØKS skal ikke inngå samarbeid eller profilere selskaper hvis etiske retningslinjer ikke samsvarer med INDØKS sine verdier. Dette innebærer at selskapene er utelukket fra rollen som offisiell samarbeidspartner for INDØKS, samt deltagelse på bedriftspresentasjoner og Karrieredagen.

For å definere hvilke bedrifter som ekskluderes, skal styret forholde seg til «Retningslinjer for observasjon og utelukkelse av selskaper fra Statens pensjonsfond utlands investeringsunivers». jmf. § 8: Liste over utelukkede selskaper. Denne listen finnes i oppdatert utgave her: lenke.

Veldedighet

Styret har anledning til å dele ut av årets regnskapsførte overskudd til en veldedig organisasjon. Det er styret sitt ansvar at egenkapitalen er på et betryggende nivå før utdeling finner sted.

Alle medlemmer av INDØKS kan foreslå hvilken organisasjon som skal få midler utdelt. Styret skal så avgjøre hvilke to forslag som skal presenteres på generalforsamling i februar. Der skal organisasjon som skal motta utdelingen avgjøres ved valg blant foreningens medlemmer.

lyselogo.jpeg