top of page
JGS_7607.jpg
Styret

 

Hvert år velger INDØKS et styre som har ansvar for å legge føringer på linjeforeningens målsetninger, sørge for god kommunikasjon og samarbeid med næringslivet og samle medlemmene faglig og sosialt.

Trykk på knappen under for mer informasjon om årets styre, deres rolle og linjeforeningen INDØKS.

Karrieredagen

 

For 16. gang arrangerer INDØKS den  største Karrieredagen ved Universitetet i Stavanger. Datoen er satt til tirsdag 20. september 2022. Bedrifter innenfor teknologi, økonomi og ledelse vil møte ambisiøse studenter ved UiS. Dagen blir åpnet med et foredrag om samfunnsaktuelle tema for å sette rammen for dagen og motivere deltakerne.

 

Om studiet

Det 5-årige studiet i Industriell økonomi er en 3+2-modell, hvor de 3 første årene består av ingeniørutdanning. De 2 siste årene fokuseres det på økonomi og ledelse.

Trykk på knappen under for mer informasjon om studieplan, opptakskrav og studiets innhold.

 

OM INDØKS

INDØKS samler studentene faglig og sosialt. Vi arrangerer bedriftspresentasjoner, foredrag, turer og fester for våre medlemmer.

Indøkere har ingeniørbakgrunn fra universiteter og høyskoler rundt om i hele Norge innenfor petroleum, data, maskin, marinteknikk, elektro, bygg, kjemi, etc.

Studentene ved linjen Industriell økonomi er karrierebevisste og ønsker et tett samarbeid med næringslivet gjennom bedriftspresentasjoner, hovedoppgaver, utplasseringer, sommer- og deltidsjobber.

Vårt organisasjonsnummer er 991 655 395.

contact

Lokasjon

Du finner oss på Universitetet i Stavanger, campus Ullandhaug. Rett ved inngang vest på Kjølv Egelands Hus. 

Adresse:

Kristine Bonnevies vei 25

4021 Stavanger

Post kan sendes til følgende adresse:

INDØKS
Universitetet i Stavanger
4036 Stavanger

bottom of page